Kursdato:  Mandag 27. mai kl.  18.15 – 21.15

Pris: 900 kr.

Denne gangen har vi mer tid enn i tidligere kurs, og bruker mer tid på oppmerksom bevegelse øvelsene fra Feldenkraismetoden. Og har også tid til flere av disse øvelsene. Kurset passer både for de som har vært med tidligere, og nye deltagere.

Sted: Vi skal være i lokalet til Medisinsk Yoga og Mindfulness. Adressen er Dronningens gate 23, 3.etg, rom 312. Du ringer nede på dørtelefon 312. Dette ligger kort vei fra Oslo S og Jernbanetorget T bane stasjon, og ca 30 meter fra Karl Johans gate.
Vil du bevege deg lettere og mer effektivt, mer behagelig og med mindre anstrengelse?

I dette kurset lærer du hvordan du kan gå lettere og bedre, på flatmark, i bakker og trapper.

Og også hvordan du kan gå meditativt, og bruke gåturer både til lett mosjon, mindfulness og meditasjon.

Hvem passer kurset for?

-Deg som ønsker å gå mer i hverdagen.

-Deg som allerede går mye.

-Om du ønsker å kombinere gange med mindfulness.

-Om du har problemer med å gå eller løpe.

-Om du rehabiliterer etter skader eller sykdom.

-Også relevant for løping og idretter hvor det løpes.

Hva vil du kunne oppnå?

-Å gå raskere og lengre.

-Beveg deg lettere og med mindre anstrengelse.

-Forebygge skader.

-Forbedret koordinasjon og balanse.

-Reduksjon av smerter og ubehag.

-Bedre utholdenhet.

-Bedre forståelse av læring og bevegelse.

Gå bedre kurs og veiledning.
I kurset, eller individuell veiledning, jobber vi med å forbedre grunnleggende motoriske ferdigheter og koordinasjon relatert til å gå. Vi ser på hvordan vi kan utnytte balanse, vektoverføring og spille på lag med tyngdekraften for å gjøre bevegelse lettest mulig.  Dette er relevant uansett funksjonsnivå, enten du har utfordringer med normal gange, eller driver aktivt med en idrett hvor løping er en del av idretten.

Undervisningen er basert på Feldenkraismetoden. Feldenkraismetoden er en pedagogisk metode hvor vi bruker oppmerksom bevegelse for å jobbe med rehabilitering, prestasjonsforbedring og personlig utvikling. I kurset vil du veiledes gjennom en serie bevegelsessekvenser på en slik måte at du øker din egen oppmerksomhet på deg selv, og  utforsker din måte å gjøre bevegelsene på. Gjennom øvelsene vil du finne nye og mer effektive, bedre koordinerte og mindre anstrengende måter å bevege deg på.

Påmelding eller bestilling av individuelle timer kan du gjøre via kontaktskjemaet her. Oppgi ditt navn og adresse, til bruk på giroen.

Gå bedre kurs og veiledning.