TRE trauma release exercises introduksjonskurs

Datoer online kurs.

(hvert sett av datoer er et separat kurs)

 

  • Mandag og tirsdag 13 og 14. desember kl 17.30 – 19.
  • Torsdag og fredag 13 og 14. januar kl. 14 – 15.30.
  • Mandag og tirsdag 7 og 8. februar kl 17.30 – 19.

 

På grunn av situasjonen med koronaviruset blir nå TRE kursene gjennomført som online kurs. Jeg har god erfaring med online kurs også med TRE. Men det er noen forholdsregler vi må ta. Jeg ber derfor om at du leser nøye gjennom informasjonen om online kurs i TRE lenger ned på siden.

 

Ønsker du informasjon om nye kursdatoer? Du kan sette deg på interesseliste her.

Kursleder

Kurset undervises av Hans Holter Solhjell. Du kan lese mer om Hans på denne siden. 

“Takk for et kjempefint kurs. Var helt supert å
gjennomføre det på Zoom. Er takknemlig for et nytt verktøy som jeg kommer til å bruke ukentlig. Kjente god effekt for kropp og sjel. Herlig å få tak i det innerste inne, som en  kanskje ikke har nådd tidligere.”
 
Line

“Takk for et bra online-kurs! Veldig godt gjennomført selv om vi ikke var fysisk samlet. Det var profesjonelt og fint gjennomført”.

Inger.

Pris

Introduksjonskurset koster 950 kr. ved første gangs deltagelse.

Rabatt for studenter, trygdede og tidligere deltagere 700 kr : Er du student, ufør, lever på trygd eller er tidligere deltager så får du rabatt. Skriv da rabattkoden “student” i rabattfeltet på påmeldingssiden, og send oss en epost med kort beskjed om hva det gjelder.

Påmelding

Vi bruker en påmeldings og betalingsløsning hvor du kan betale med kort på vanlig måte. Du kan velge betaling enten via Bambora, Vipps eller Paypal. Du må da gå til denne siden.

Du kan også få tilsendt en giro. Du må da kontakte oss via epost, via kontaktskjemaet.  Giroen blir sent til din epost adresse.

Påmelding er bindende.

Individuell veiledning.

Du kan få individuell veiledning i TRE av Hans Holter Solhjell. Ta kontakt via kontaktskjemaet.

Dyp avspenning fra kroppens kjerne.

TRE, Trauma Release Exercises, er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i dyptliggende spenninger på en mer dyptgående og grunnleggende måte enn vanlige avslappnings og spenningsreduserende teknikker. TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne, hvor vi også kan jobbe med å løse opp i emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og også langvarig stress.

TRE kan hjelpe både i forhold til muskelspenninger, smerter, søvnproblemer, stress, indre uro, angst mm.

Dette kurset er for deg som ikke har erfaring med TRE fra tidligere, eller ønsker å få en bedre forståelse av de grunnleggende øvelsene i TRE, og hjelp til å komme bedre i gang med den nevrogeniske skjelvingen.  Det kan være en god ide å være med på kurset flere ganger, for å lære mer.

Du kan lese mer om TRE her.

“Nå har jeg prøvd ut TRE metoden i nærmere tre uker.
Jeg er veldig fornøyd med måten du formidlet dette “verktøyet” på og synes det var spesielt bra å motta både video og notater i ettertid. (Dette spesielt med tanke på å huske diverse øvelser, når man i ettertid skal utprøve metoden alene).

Konkret merker jeg en betydelig bedre søvnkvalitet og mindre stivhet/muskelspenninger i kroppen. Har utført øvelsene med 3-4 dagers mellomrom. Er spent på hvordan metoden vil utarte seg videre rent praktisk. Merker at de små, mer hyppige skjelvinger i muskulaturen som oppstod i starten nå er gått mer over i større, og mer “tøye-lignende” muskelbevegelser. Fasinerende og spennende!”

Hilsen Anita.

Om online kurs i TRE.

For å kunne gjennomføre kurset online på en trygg og sikker måte for alle deltagere så er det viktig at du som deltager har noen forkunnskaper og erfaring med din egen prosess.

TRE en en metode som for de aller fleste er trygg å jobbe med, men som også kan gjøre at følelser og minner fra fortiden kommer til overflaten. Dette er normalt og også en viktig del av denne typen av prosesser men kan være krevende å møte for første gang om man ikke er vant til det og trygg på at man kan være med og hjelpe seg selv om dette skjer. Å bli tryggere i seg selv i møte med egne følelser og minner er noe av det vi jobber med i TRE. Dette lærer du mer om i våre kurs og utdanning i TRE. Men om dette er ekstra utfordrende eller ukjent for deg så vil jeg ikke anbefale å lære TRE første gang online.

For å delta så er det viktigste er at du har noe kunnskap om og erfaring med øvelser som bidrar til stabilisering, ressursorientering og her og nå fokus. Dette er øvelser man typisk lærer i meditasjon, mindfulness, yoga, tai chi mm, og i noen typer av terapi. Du lærer også mer om dette i dette introduksjonskurset til TRE , men siden kurset nå er online så ønsker jeg at alle skal ha noe erfaring med dette før du deltar.

“Jeg syns kurset var informativt, passe informasjon og lett forstålig instruksjon. Godt tilpasset til den enkelte. Jeg er absolutt fornøyd med at det har vært på nett. Zoom fungerte bra. Deilig å kunne være i sitt eget hjem og kun ha fokus på seg selv. Jeg vil anbefale kurset til andre.”
 
Vh Anne-Mette.

“Takk for fint kurs. Jeg synes det var bra å ta dette kurset på nett og for meg føltes det mer avslappende å gjøre øvelsene hjemme. Lett å forstå instruksjonene selv om det var på nett.”
 
Stine

I mitt nettbaserte introduksjonskurs til kroppsorientert traumeterapi så får du også en kort introduksjon til denne typen av øvelser og jeg anbefaler  at du ser dette introduksjonskurset i forkant av introduksjonskurset. Du kan registrere deg for å få gratis tilgang til dette kurset her.

Om du tenker at det blir for mye for deg å lære TRE i et online kurs eller i en gruppe så anbefaler jeg at du ikke melder deg på. Det er mulig å få individuelle timer online. Eller vente til det igjen er mulig å gjennomføre vanlige kurs og timer.

Antallet deltagere begrenses også til 8 deltagere og blir gjennomført over to ganger av 1,5 time. Vi gjennomfører kurset ved bruk av Zoom.

“TRE har hjulpet meg å løse opp fastlåste mønstre og væremåter, og jeg opplever bedre søvn, blir mykere i kroppen og mer fleksibilitet i bredt perspektiv. Nettbasert kurs på Zoom fungerer svært godt, og det praktiske og teoretiske
kombineres på en svært klar og lettfattelig måte.»

Cecilie

TRE® denotes TRE’s registered trademark. Dr. David Berceli holds the Copyright, Trademark and Service Mark (SM) for all TRE training materials and the TRE process.
All rights to use is reserved and TRE FOR ALL, Inc (TFA) (NGO) holds distribution rights. Also protected are: Trauma Release Process SM, Tension Release Process SM.
TRE website: http://www.treforall.org