TRE trauma release exercises introduksjonskurs

Kursdatoer

Vi har kurs i Oslo og online, via Zoom.

Hvert sett av datoer er et separat kurs.

 

Online kurs, via Zoom

  • Mandag og tirsdag 17. og 18. juni kl 17 – 18.30.
  • Mandag og tirsdag 8 og 9. juli kl 09 – 10.30.
  • Tirsdag og onsdag 13 og 14. august kl 17 – 18.30.

 

Kurs i Oslo:
Yogahemsen, Oslo Yoga, Sagene samfunnshus, Kristiansandsgate 2.

 

  • Torsdag 6. juni kl. 18.45 – 21.45.

Jeg har god erfaring med online kurs også med TRE. Men det er noen forholdsregler vi må ta. Jeg ber derfor om at du leser nøye gjennom informasjonen om online kurs i TRE lenger ned på siden.

“Takk for fint kurs. Jeg synes det var bra å ta dette kurset på nett og for meg føltes det mer avslappende å gjøre øvelsene hjemme. Lett å forstå instruksjonene selv om det var på nett.”
Stine

Pris

Introduksjonskurset koster 1290 kr. ved første gangs deltagelse.

Rabatt for studenter, trygdede og tidligere deltagere 990 kr : Er du student, ufør, lever på trygd eller er tidligere deltager så får du rabatt. Skriv da rabattkoden “student” i rabattfeltet på påmeldingssiden, og send oss en epost med kort beskjed om hva det gjelder.

Du far:

  • Introduksjonskurs i TRE
  • Kursmateriell
  • Online foredrag om kroppsorientert traumearbeid
  • Video med repetisjon av øvelsene

Les mer om rabatten

Du må passe på at du har lagt inn rabatten i riktig felt før du betaler.

Klikk her for å se skjermbildet av hvordan det ser ut.
Husk å gjøre dette før du betaler på betalingssiden og sjekk at du har fått den rabatterte prisen. Vi kan ikke etterbetale rabatt som ikke er gitt.

Påmelding

Vi bruker en påmeldings og betalingsløsning hvor du kan betale med kort på vanlig måte. Du kan velge betaling enten via Bambora, Vipps eller Paypal. Du må da gå til denne siden.

Du kan også få tilsendt en giro. Du må da kontakte oss via epost, via kontaktskjemaet.  Giroen blir sent til din epost adresse.

Påmelding er bindende.

Dyp avspenning fra kroppens kjerne.

TRE, Trauma Release Exercises, er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i dyptliggende spenninger på en mer dyptgående og grunnleggende måte enn vanlige avslappnings og spenningsreduserende teknikker. TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne, hvor vi også kan jobbe med å løse opp i emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og også langvarig stress.

TRE kan hjelpe både i forhold til muskelspenninger, smerter, søvnproblemer, stress, indre uro, angst mm.

Dette kurset er for deg som ikke har erfaring med TRE fra tidligere, eller ønsker å få en bedre forståelse av de grunnleggende øvelsene i TRE, og hjelp til å komme bedre i gang med den nevrogeniske skjelvingen.  Det kan være en god ide å være med på kurset flere ganger, for å lære mer.

Du kan lese mer om TRE her.

“Nå har jeg prøvd ut TRE metoden i nærmere tre uker.
Jeg er veldig fornøyd med måten du formidlet dette “verktøyet” på og synes det var spesielt bra å motta både video og notater i ettertid. (Dette spesielt med tanke på å huske diverse øvelser, når man i ettertid skal utprøve metoden alene).

Konkret merker jeg en betydelig bedre søvnkvalitet og mindre stivhet/muskelspenninger i kroppen. Har utført øvelsene med 3-4 dagers mellomrom. Er spent på hvordan metoden vil utarte seg videre rent praktisk. Merker at de små, mer hyppige skjelvinger i muskulaturen som oppstod i starten nå er gått mer over i større, og mer “tøye-lignende” muskelbevegelser. Fasinerende og spennende!”

Hilsen Anita.

Kurset undervises av Hans Holter Solhjell

 

Jeg har undervist i TRE siden 2010 og er også Global Certification Trainer i TRE. Jeg har hovedfag i pedagogikk fra Universitet i Oslo og skrev min hovedoppgave om temaer relatert til stress, traumer, relasjoner, barns utvikling og endringsprosesser. Jeg har også utviklet flere praktiske modeller for arbeidet med stress, traumer og konfliktløsning. En av disse er Responstrakten, som du kan få en kopi av her.

I tillegg er jeg utdannet i Feldenkraismetoden, Kommunikologi og Somatic Experiencing. Til daglig jobber jeg som kursholder/kursarrangør og veileder med fokus på foreldre og relasjoner med barn, kommunikasjon og konflikthåndtering, samt med kroppsorientert pedagogikk/selvutvikling og traumeterapi.

Du kan lese mer om Hans på denne siden. 

“Takk for et kjempefint kurs. Var helt supert å
gjennomføre det på Zoom. Er takknemlig for et nytt verktøy som jeg kommer til å bruke ukentlig. Kjente god effekt for kropp og sjel. Herlig å få tak i det innerste inne, som en  kanskje ikke har nådd tidligere.”
Line

“Takk for et bra online-kurs! Veldig godt gjennomført selv om vi ikke var fysisk samlet. Det var profesjonelt og fint gjennomført”.

Inger.

Ønsker du informasjon om nye kursdatoer? Du kan sette deg på interesseliste her.

Individuell veiledning.

Du kan få individuell veiledning i TRE av Hans Holter Solhjell. Ta kontakt via kontaktskjemaet.

Om online kurs i TRE.

For å kunne gjennomføre kurset online på en trygg og sikker måte for alle deltagere så er det viktig at du som deltager har noen forkunnskaper og erfaring med din egen prosess.

TRE en en metode som for de aller fleste er trygg å jobbe med, men som også kan gjøre at følelser og minner fra fortiden kommer til overflaten. Dette er normalt og også en viktig del av denne typen av prosesser men kan være krevende å møte for første gang om man ikke er vant til det og trygg på at man kan være med og hjelpe seg selv om dette skjer. Å bli tryggere i seg selv i møte med egne følelser og minner er noe av det vi jobber med i TRE. Dette lærer du mer om i våre kurs og utdanning i TRE. Men om dette er ekstra utfordrende eller ukjent for deg så vil jeg ikke anbefale å lære TRE første gang online.

Det kan da være en fordel å starte med individuelle timer.

For å delta så er det viktigste er at du har noe kunnskap om og erfaring med øvelser som bidrar til stabilisering, ressursorientering og her og nå fokus. Dette er øvelser man typisk lærer i meditasjon, mindfulness, yoga, tai chi mm, og i noen typer av terapi. Du lærer også mer om dette i dette introduksjonskurset til TRE , men for online kurs så ønsker jeg at alle skal ha noe erfaring med dette før du deltar.

I mitt nettbaserte introduksjonskurs til kroppsorientert traumeterapi så får du også en kort introduksjon til denne typen av øvelser og jeg anbefaler  at du ser dette introduksjonskurset i forkant av introduksjonskurset. Du kan registrere deg for å få gratis tilgang til dette kurset her.

Om du tenker at det blir for mye for deg å lære TRE i et online kurs eller i en gruppe så anbefaler jeg at du ikke melder deg på. Det er mulig å få individuelle timer online. Eller vente til det igjen er mulig å gjennomføre vanlige kurs og timer.

Vi gjennomfører kurset ved bruk av Zoom.

“TRE har hjulpet meg å løse opp fastlåste mønstre og væremåter, og jeg opplever bedre søvn, blir mykere i kroppen og mer fleksibilitet i bredt perspektiv. Nettbasert kurs på Zoom fungerer svært godt, og det praktiske og teoretiske
kombineres på en svært klar og lettfattelig måte.»

Cecilie

“Jeg syns kurset var informativt, passe informasjon og lett forstålig instruksjon. Godt tilpasset til den enkelte. Jeg er absolutt fornøyd med at det har vært på nett. Zoom fungerte bra. Deilig å kunne være i sitt eget hjem og kun ha fokus på seg selv. Jeg vil anbefale kurset til andre.”
 
Vh Anne-Mette.

Få en gratis kopi av Responstrakten her.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og motta en kopi av Responstrakten.

I vårt nyhetsbrev vil du motta informasjon om våre kurs og utdanningssprogrammer.

responstrakten

TRE® denotes TRE’s registered trademark. Dr. David Berceli holds the Copyright, Trademark and Service Mark (SM) for all TRE training materials and the TRE process.
All rights to use is reserved and TRE FOR ALL, Inc (TFA) (NGO) holds distribution rights. Also protected are: Trauma Release Process SM, Tension Release Process SM.
TRE website: http://www.treforall.org