Datoer og sted

Introduksjonskurs i Oslo:

Kurset varer totalt 3 timer. Hver dato er et separat kurs.

  • Tirsdag 10. mars, kl. 09 – 12.
  • Søndag 24. mai kl. 09.30 – 12.30.

Sted: Vi skal være i lokalet til Medisinsk Yoga og Mindfulness. Adressen er Dronningens gate 23, 3.etg, rom 312. Du ringer nede på dørtelefon 312. Dette ligger kort vei fra Oslo S og Jernbanetorget T bane stasjon, og ca 30 meter fra Karl Johans gate.

Introduksjonskurs i Trondheim:

Mandag 20. april 2020 kl. 13 – 16.
Sted: Healingens Hus, Erling Skakkes gate 66, 7012 Trondheim.
Praktisk informasjon: Klær som er komfortable og lette å bevege seg i.

Introduksjonskurs i Bergen:

Tirsdag 21. april 2020 kl. 13 – 16.
Sted: Yogaskolen i Bergen, Strandgaten 201, Bergen.
Praktisk informasjon: Klær som er komfortable og lette å bevege seg i.

Introduksjonskurs i Tromsø:

Nye datoer kommer snart.
Dancelab, Vestregata 27-31 inngang fra Fredrik Langes gate.

Introduksjonskurs i Stavanger:

Nye datoer kommer snart.
Sted: Best Western Havly Hotell, Valberggata 1, Stavanger.
Praktisk informasjon: Ta med egen yoga eller treningsmatte.

Ønsker du informasjon om nye kursdatoer? Du kan sette deg på interesseliste her.

Pris

Introduksjonskurset koster 950 kr. ved første gangs deltagelse. Om du ønsker å delta flere ganger koster kurset 700 ved senere deltagelse. Små grupper, maks 8-9 personer.

Rabatt for studenter og trygdede: Er du student, ufør eller lever på trygd, så får du rabatt. Skriv da rabattkoden «student» i rabattfeltet på påmeldingssiden, og send oss en epost med kort beskjed om hva det gjelder.

Påmelding

Vi bruker en påmeldings og betalingsløsning hvor du kan betale med kort på vanlig måte. Du kan velge betaling enten via Bambora, Vipps eller Paypal. Du må da gå til denne siden.

Du kan også få tilsendt en giro. Du må da kontakte oss via epost, via kontaktskjemaet.  Giroen blir sent til din epost adresse.

Påmelding er bindende.

Dyp avspenning fra kroppens kjerne.

TRE, Trauma Release Exercises, er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i dyptliggende spenninger på en mer dyptgående og grunnleggende måte enn vanlige avslappnings og spenningsreduserende teknikker. TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne, hvor vi også kan jobbe med å løse opp i emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og også langvarig stress.

TRE kan hjelpe både i forhold til muskelspenninger, smerter, søvnproblemer, stress, indre uro, angst mm.

Dette kurset er for deg som ikke har erfaring med TRE fra tidligere, eller ønsker å få en bedre forståelse av de grunnleggende øvelsene i TRE, og hjelp til å komme bedre i gang med den nevrogeniske skjelvingen. Kurset går over en kveld, så hver kursdato er et selvstendig kurs. Det kan likevel være en god ide å være med på kurset flere ganger.

Du kan lese mer om TRE her.

et|icon_profile|

Kursleder

Kurset undervises av Hans Holter Solhjell. Du kan lese mer om Hans på denne siden. 

Individuell veiledning.

Du kan få individuell veiledning i TRE av Hans Holter Solhjell. Ta kontakt via kontaktskjemaet.

«Nå har jeg prøvd ut TRE metoden i nærmere tre uker.
Jeg er veldig fornøyd med måten du formidlet dette «verktøyet» på og synes det var spesielt bra å motta både video og notater i ettertid. (Dette spesielt med tanke på å huske diverse øvelser, når man i ettertid skal utprøve metoden alene).

Konkret merker jeg en betydelig bedre søvnkvalitet og mindre stivhet/muskelspenninger i kroppen. Har utført øvelsene med 3-4 dagers mellomrom. Er spent på hvordan metoden vil utarte seg videre rent praktisk. Merker at de små, mer hyppige skjelvinger i muskulaturen som oppstod i starten nå er gått mer over i større, og mer «tøye-lignende» muskelbevegelser. Fasinerende og spennende!»

Hilsen Anita.