Datoer og sted

Datoer for introduksjonskurs:

  • I Oslo – Mandag 21. august kl. 17.00 – 20.00.
    Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, rom P1 i etasje 4+.Påmelding til dette kurset gjør du her.
  • I Drammen – Mandag 4. september kl. 17.30 – 20.30.
    Sted: Kurset er i regi av XLO Change Academy, Tollbugata 70, Drammen. Se mer informasjon om dette kurset på nettsiden til XLO, her. Påmelding til dette kurset gjør du på nettsiden til XLO, her.

Dyp avspenning fra kroppens kjerne.

TRE, Trauma Release Exercises, er en metode som bidrar til å frigjøre og løse opp i dyptliggende spenninger på en mer dyptgående og grunnleggende måte enn vanlige avslappnings og spenningsreduserende teknikker. TRE kan beskrives som dyp avspenning fra kroppens kjerne, hvor vi også kan jobbe med å løse opp i emosjonelle spenninger, spenninger som skyldes traumer, og også langvarig stress.

TRE kan hjelpe både i forhold til muskelspenninger, smerter, søvnproblemer, stress, indre uro, angst mm.

Dette kurset er for deg som ikke har erfaring med TRE fra tidligere, eller ønsker å få en bedre forståelse av de grunnleggende øvelsene i TRE, og hjelp til å komme bedre i gang med den nevrogeniske skjelvingen. Kurset går over en kveld, så hver kursdato er et selvstendig kurs. Det kan likevel være en god ide å være med på kurset flere ganger.

Du kan lese mer om TRE her.

Individuell veiledning.

Du kan få individuell veiledning i TRE av Hans Holter Solhjell. Ta kontakt via kontaktskjemaet.

“Nå har jeg prøvd ut TRE metoden i nærmere tre uker.
Jeg er veldig fornøyd med måten du formidlet dette “verktøyet” på og synes det var spesielt bra å motta både video og notater i ettertid. (Dette spesielt med tanke på å huske diverse øvelser, når man i ettertid skal utprøve metoden alene).

Konkret merker jeg en betydelig bedre søvnkvalitet og mindre stivhet/muskelspenninger i kroppen. Har utført øvelsene med 3-4 dagers mellomrom. Er spent på hvordan metoden vil utarte seg videre rent praktisk. Merker at de små, mer hyppige skjelvinger i muskulaturen som oppstod i starten nå er gått mer over i større, og mer “tøye-lignende” muskelbevegelser. Fasinerende og spennende!”

Hilsen Anita.

Pris

Introduksjonskurset koster 900 kr. ved første gangs deltagelse. Om du ønsker å delta flere ganger koster kurset 600 ved senere deltagelse. Små grupper, maks 7 personer.

Påmelding

Vi bruker en påmeldings og betalingsløsning hvor du kan betale med kort på vanlig måte. Du kan velge betaling enten via Paypal eller Payex. Du må da gå til denne siden.

Du kan også få tilsendt en giro. Du må da kontakte oss via epost, via kontaktskjemaet. For å fylle ut en giro trenger jeg også din postadresse. Giroen blir sent til din epost adresse. Påmelding er bindende.

Få informasjon om nye kursdatoer.

Skriv inn din epostadresse under.

Du får nå en epost fra oss!