Her kan du melde deg på våre kurs.

Betaling med kort eller Vipps via Bambora, eller med Paypal.

Du kan betale online via Paypal eller Bambora. Med Bambora kan du betale med Visa, Mastercard/Mastro eller med Vipps. Dette er raskeste og mest effektivt både for deg og oss. Dette gjør du under på denne siden.

Kjøpsbetingelser.

Våre kjøpsvilkår finner du her.

TRE instructor training session  (duration: 1 hour session) kr 125
TRE instructor training session  (duration: Extra 15$) kr 140
TRE instructor training session  (duration: Extra 30$) kr 155
TRE instructor training session  (duration: Extra 60$) kr 185

Billing details

Please select all the ways you would like to hear from us

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal kr 0
Order Total kr 0
  • Betal med Bambora Online Checkout

    VISAMasterCardMaestroWalleyVipps

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i vår privacy policy.

Veldig bra kursdag. Jeg kom primært for å lære sounder sleep-metoden,- trodde jeg kunne alt annet om temaet, men det kunne jeg IKKE!
Kurslederen svært kunnskapsrik, seriøs, behagelig , fin fyr,-kurset anbefales alle som har tukla det til for seg med søvn!

Borgny

Direkt efter kurset gjorde jag ett par enkla justeringar i förhållande till min sömn, något som gav mej positiva resultat redan efter första natten

Jeg bruker teknikken på meg selv og er kvitt fryktelig verking som jeg hadde i kjeven. Merker også at verking i kroppen er i mye bedre og kroppen sier fra når det er på tide å skjelve litt. Jeg er veldig glad jeg gikk på kurset ditt, det har virkelig hjulpet meg videre.

Aslaug Bonden