Her kan du melde deg på våre kurs.

Betaling med kort eller Vipps via Bambora, eller med Paypal.

Du kan betale online via Paypal eller Bambora. Med Bambora kan du betale med Visa, Mastercard/Mastro eller med Vipps. Dette er raskeste og mest effektivt både for deg og oss. Dette gjør du under på denne siden.

Betal med giro.

Du kan også få tilsendt en giro. Vi tar da et fakturagebyr å 39 kr, for å dekke våre ekstrakostnader/tidsbruk med dette.

For å fylle ut en giro trenger vi din post/fakturadresse, fullt navn og adresse. Giroen blir sent til din epost adresse. For å bli manuelt registrert på kurset og få tilsendt giro må du sende oss en epost med navn på kurs, kursdato og antall deltagere. Du kan sende oss en epost via kontaktskjemaet her.

Er du en bedrift/organisasjon/kommune el. så trenger vi også organisasjonsnummer, ressursnummer ol. Giroen blir sent til din epost adresse, eventuelt til regnskapskontoret via EHF. Du må sende oss en epost med navn på kurs, kursdato og antall deltagere. Du kan sende oss en epost via kontaktskjemaet her.

Venteliste.

Er et kurs fullt? Om du vil stå på venteliste kan du fylle ut skjemaet på denne siden.

Kjøpsbetingelser.

Våre kjøpsvilkår finner du her.

TRE introduksjonskurs Mandag 1. april 2019 kl. 18.15 – 21.15. kr 900 Fullt
Nettkurs Søvnskolen bedre søvn →
Tirsdag 30. april og torsdag 2. mai 2019. kl. 18:30-20:30.
kr 1.200
Søvnskolen bedre søvn kurs→ Tirsdag 14. mai 2019 kl. 17.00 – 21.00. Oslo Sentralen, Øvre Slottsgate 2, rom 302 i 3. etasje. kr 1.200
Gå bedre og lettere →Mandag 27. mai 2019 kl. 18:15 – 21:15 kr 900
TRE introduksjonskurs Fredag 14. juni 2019 kl. 13 – 16. kr 900
TRE introduksjonskurs Mandag 17. juni 2019 kl. 18.15 – 21.15. kr 900

Faktureringsdetaljer

Norge

Tilleggsinformasjon

Ordren din

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal kr 0
Order Total kr 0
  • Betal via PayPal; du kan betale med kredittkortet ditt dersom du ikke har en PayPalkonto.

Dine personopplysninger brukes til å behandle ordren din, øke brukervennligheten på denne nettsiden og andre formål som beskrevet i vår personvernregler.

Veldig bra kursdag. Jeg kom primært for å lære sounder sleep-metoden,- trodde jeg kunne alt annet om temaet, men det kunne jeg IKKE!
Kurslederen svært kunnskapsrik, seriøs, behagelig , fin fyr,-kurset anbefales alle som har tukla det til for seg med søvn!

Borgny

Direkt efter kurset gjorde jag ett par enkla justeringar i förhållande till min sömn, något som gav mej positiva resultat redan efter första natten

Jeg bruker teknikken på meg selv og er kvitt fryktelig verking som jeg hadde i kjeven. Merker også at verking i kroppen er i mye bedre og kroppen sier fra når det er på tide å skjelve litt. Jeg er veldig glad jeg gikk på kurset ditt, det har virkelig hjulpet meg videre.

Aslaug Bonden

Abboner på vårt nyhetsbrev og

Få en 10% rabattkode

på våre kurs

Vi bruker det tryggeste epostsystemet, og deler ikke adresser med noen.

redirect=/oppmerksombevegelse.no