Her kan du melde deg på våre kurs.

Informasjon om betalingsmåter

Betaling med kort eller Vipps via Bambora, eller med Paypal.

Du kan betale online via Paypal eller Bambora. Med Bambora kan du betale med Visa, Mastercard/Mastro eller med Vipps. Dette er raskeste og mest effektivt både for deg og oss. Dette gjør du under på denne siden.

Betal med giro eller EHF.

Du kan også få tilsendt en giro.

Privatpersoner.

Er du en privatperson og vil betale med giro så melder du deg på på vanlig måte i skjemaet under og velger “Bambora online checkout” som betalingsform. På neste side så velger du giro som betalingsmåte i neste trinn. Giroen blir sendt deg via epost. Husk å sjekke din søppelfolder i tilfelle du ikke mottar giroen innen kort tid.

Det er Collector bank som er ansvarlig for fakturaen. Du kan lese mer om betaling med giro på Collector banks egne sider her,
https://www.collector.no/kundeservice/handlet-med-faktura/.

Bedrifter/organisasjoner og betaling med EHF.

Skal en bedrift/organisasjon/skole/barnehage/kommune betale for deg så trenger vi også organisasjonsnummer, ressursnummer ol. Giroen blir sent til din epost adresse, eventuelt til regnskapskontoret via EHF.

Du må fylle ut skjemaet på denne siden med navn på kurs, kursdato og antall deltagere i tillegg til korrekt fakturainformasjon i påmeldingsskjemaet her.

Delbetaling.

Er du privatperson kan du velge å betale i avdrag. Dette gjør du ved å melde deg på via skjemaet under og velge “Bambora online checkout” som betalingsform. Og så velge “Delbetaling” når du kommer til neste side med betalingsvalgene.

Det er Collector bank som er ansvarlig for fakturaen. Du kan lese mer om betaling med giro på Collector banks egne sider her,
https://www.collector.no/kundeservice/handlet-med-faktura/.

Våre kjøpsvilkår finner du her.

Er et kurs fullt? Om du vil stå på venteliste kan du fylle ut skjemaet på denne siden.

TRE undervisning individuell time TRE undervisning  (varighet: 1 time) kr 1.400
TRE undervisning individuell time TRE undervisning  (varighet: 1,5 timer) kr 2.100
TRE undervisning individuell time TRE undervisning  (varighet: 2 timer) kr 2.800
TRE undervisning individuell time TRE undervisning  (varighet: 5 timer) kr 5.400
TRE undervisning individuell time TRE undervisning  (varighet: 10 timer) kr 9.900
Bytte kurs administrasjonsgebyr →
Om du vil bytte kursdato så er det et administrasjonsgebyr på 150 kr for dette.
kr 150

Billing details

Please select all the ways you would like to hear from us

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal kr 0
Order Total kr 0
  • Betal med Bambora Online Checkout

    VISAMasterCardMaestroWalleyVipps

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Veldig bra kursdag. Jeg kom primært for å lære sounder sleep-metoden,- trodde jeg kunne alt annet om temaet, men det kunne jeg IKKE!
Kurslederen svært kunnskapsrik, seriøs, behagelig , fin fyr,-kurset anbefales alle som har tukla det til for seg med søvn!

Borgny

Direkt efter kurset gjorde jag ett par enkla justeringar i förhållande till min sömn, något som gav mej positiva resultat redan efter första natten

Jeg bruker teknikken på meg selv og er kvitt fryktelig verking som jeg hadde i kjeven. Merker også at verking i kroppen er i mye bedre og kroppen sier fra når det er på tide å skjelve litt. Jeg er veldig glad jeg gikk på kurset ditt, det har virkelig hjulpet meg videre.

Aslaug Bonden