Bedre balanse

For mer trygghet, restitusjon og prestasjonsforbedring.

Vil du ha bedre balanse?

Balanse er sentralt i alt vi gjør, enten det er å gå, løpe, alle former for idrett, dans, eller enkle hverdagslige ting som å stå, gå opp en trapp, sette seg ned eller reise oss opp fra en stol, og mange andre ting. Balanse er også viktig i alle livsfaser, enten vi ønsker å bli bedre i en idrett eller lignende, eller vi har hatt skader som har redusert kapasiteten vår, og mange eldre opplever også at balanseevnen reduseres og kan skape utfordringer i hverdagen.

I denne workshopen jobber vi med øvelser som kan forbedre balansen vår. Og som du kan fortsette å øve på hjemme. Du lærer også hvordan du enkelt kan øve balansen samtidig med at du gjør andre hverdagslige ting, som å gå, gå opp trapper, eller om du lager mat eller pusser tenner. Eller ser tv. Det vil si at balanse er noe du enkelt kan øve på uten at det tar mye tid fra andre ting.

Balanse er også et sentralt tema i livet. Balanse mellom ulike behov, ulike aktiviteter, og også mellom mennesker. Å leve et balansert liv har blitt mer utfordrende i en tid hvor mange opplever at kravene blir større, samtidig som vi krever mer av oss selv. Samtidig er det mange tilbud og spennende ting å gjøre, aktiviteter og mennesker vi er engasjert i. Hvordan kan balansere alt dette?

Forskning har også vist at Feldenkraismetoden bidrar til bedre balanse. Du kan lese en artikkel om dette her, http://www.healthyfellow.com/275/the-feldenkrais-method/

Dato og tid: For tiden kun individuell veiledning.

Sted: Kirkeveien 64 a, Majorstuahuset 6. etasje.

Påmelding: Påmelding eller bestilling av individuelle timer kan du gjøre via kontaktskjemaet her.
Oppgi ditt navn og adresse, til bruk på giroen.

Ønsker du informasjon om nye kursdatoer? Du kan sette deg på interesseliste her.