Trauma Release Exercises

Avansert kurs for videregående.

Avansert kurs i Trauma Release Exercises, for viderekommende.

Dette kurset er for deg som har erfaring med Trauma Release Exercises fra tidligere, og ønsker å lære mer om TRE. Du får også gjort mye TRE.

Dette er et kurs som det også er mulig å ta flere ganger, for deg som ønsker å nå og da få gjort mer TRE enn du får gjort selv i hverdagen, og med støtte fra en instruktør.

Kurset er spesielt aktuelt for deg som ønsker mer bevegelse. Og også jobbe med lyd og stemme. Vi utforsker også flere posisjoner enn de vanlige grunnposisjonene, og ser på hvordan du kan tilpasse posisjonene til din prosess, istedetfor å tilpasse bevegelsene som skjer med din kropp til posisjonene. Du kan også få mer aktiv hjelp ved at jeg som instruktør jobber mer med hendene.

På dette kurset er det kun plass til fem deltagere.

Du kan lese mer om Trauma Release Exercises her.

Individuell veiledning.

Du kan få individuell veiledning i TRE av Hans Holter Solhjell. Ta kontakt via kontaktskjemaet.

Dato, sted og pris.

Dato: Søndag 24. januar kl. 10 – 15.

Pris: 1400 kr.

Sted: Kirkeveien 64 a, Majorstuhuset.
Beliggenhet ved Majorstua T-banestasjon og trikkestasjon. Inngang i helgene fra baksiden av bygget, mot T banen, i bunnen av trappen. Det står Positive Spiraler, Hans Holter Solhjell på ringeklokken.  Kontoret er i sjette etasje. Du går ut av heisen og inn døren rett foran deg. Så er det døren til høyre. Du kan ringe meg på 41318627 om nødvendig.

Påmelding.

Du melder deg på via epost, via kontaktskjemaet, og betaler med giro. For å fylle ut en giro trenger jeg også din postadresse. Giroen blir sent til din epost adresse. Påmelding er bindende.

Få informasjon om nye kursdatoer.

Skriv inn din epostadresse under.

Du får nå en epost fra oss!