Trauma Release Exercises

Videregående kurs for deg som vil lære mer.

Avansert kurs i Trauma Release Exercises, for deg som vil lære mer.

Dette kurset er for deg som har erfaring med Trauma Release Exercises fra tidligere, ønsker å lære mer om TRE. Du får også gjort mye TRE underveis i kurset. Det er også mulighet for personlige spørsmål og å få hjelp til egen prosess.

Dette er et kurs som det også er mulig å ta flere ganger, for deg som ønsker å få gjort mer TRE enn du får gjort selv i hverdagen, og med støtte fra en instruktør.

Vi utforsker også flere posisjoner enn de vanlige grunnposisjonene du lærer i grunnkurset, og ser på hvordan du kan tilpasse posisjonene til din prosess og kombinere TRE med andre metoder du bruker. Du kan også få mer aktiv hjelp ved at jeg som instruktør hjelper til mer med hendene.

På dette kurset er det kun plass til 6 deltagere.

Du kan lese mer om Trauma Release Exercises her.

Individuell veiledning.

Du kan få individuell veiledning i TRE av Hans Holter Solhjell. Ta kontakt via kontaktskjemaet.

Dato, sted og pris.

Dato: Ny dato kommer.

Pris: 1100 kr.

Sted: Kirkeveien 64 a, Majorstuhuset.
Beliggenhet ved Majorstua T-banestasjon og trikkestasjon. Inngang i helgene fra baksiden av bygget, mot T banen, i bunnen av trappen. Det står Positive Spiraler, Hans Holter Solhjell på ringeklokken.  Kontoret er i sjette etasje. Du går ut av heisen og inn døren rett foran deg. Så er det døren til høyre. Du kan ringe meg på 41318627 om nødvendig.

Påmelding.

Du melder deg på via epost, via kontaktskjemaet, og betaler med giro. For å fylle ut en giro trenger jeg også din postadresse. Giroen blir sent til din epost adresse. Påmelding er bindende.