Vi trenger hjelp!

 

Assistent/Tekstforfatter/Grafisk Design

 

Med bakgrunn i at det har blitt for mange administrative, markedsføringsmessige og arrangementstekniske oppgaver for meg (Hans Holter Solhjell, les mer om meg her) å håndtere selv så ønsker jeg å finne noen, en eller flere personer, som kan bidra med oppgaver relatert til markedsføring, skrivearbeid, grafisk design mm.

Dette vil da være både relatert både til  www.foreldrekompetanse.no og de andre kurs og aktiviteter jeg jobber med, som www.famlab.no, og www.oppmerksombevegelse.no 

 

Oversikt over arbeidsoppgaver

  • Jobbe med tekst til artikler, intervjuer, presentasjon av kurs, nyhetsbrev mm.
  • Sette opp design for powerpoint presentasjoner.
  • Sende ut nyhetsbrev. Vi bruker Mailchimp og Sendy.
  • Oppdatere og utvikle nettsidene. Vi bruker wordpress.
  • Oppdatering og opprettelse av epostlister, enkelt teknisk arbeide Mailchimp og Sendy.
  • Oversette artikler og kursmateriell fra engelsk til norsk.
  • Lage bannere til facebook annonser, til bruk på nettsider, i nyhetsbrev og så videre.
  • Lage plakater, flyere og annet lignende materiell.
  • Diverse oppgaver som dukker opp.
  • Administrative oppgaver i forhold til arrangering av kurs, bestille rom, håndtere påmeldinger, kundesupport,

 

Organisering av arbeidet

Jobben organiseres slik at du må registrere deg som selvstendig næringsdrivende, og fakturere for det arbeidet du gjør. Du kan eventuelt bruke et system som www.frilansfinans.no hvor du da slipper å registrere et enkeltpersonforetak.

Jobben vil i hovedsak gjennomføres fra der du befinner deg, hjemme, studiested, en cafe, på reise el. Det er helt nødvendig at du har en egen datamaskin. Ideelt sett så bor du i Osloområdet slik at det er lett å ha møter, og du kan delta på kurs, samlinger mm. men det er strengt tatt ikke nødvendig. Vi vil kommunisere via epost, chat, telefon og skype. Vi bruker også ulike online samarbeidsplattformer, så det er også mulig å bo i andre deler av landet, eller i utlandet.

 

Mulighet til å delta gratis på kurs og utdannelser

I tillegg til honoraret så kan du delta gratis (uten honorar) på alle de kurs og utdannelser jeg arrangerer (med unntak av mindre grupper, hvor det er begrenset plass, hvis det er fullt), men da også gjøre noen enkle praktiske oppgaver underveis, relatert til arrangementet. Dette vil da være relatert til å åpne og stenge lokalet, gjøre klart lokale, ta i mot deltagere, innkjøp av pausemat, servering i pauser, rydding, tilrettelegging og praktisk hjelp til kursleder underveis mm.

Dette utgjør ikke mer arbeid enn at det er mulig å delta nesten fullt ut underveis. Dette inkluderer også famlab’s seminarlederutdannelse, og Foreldrekompetanse’s konflikthåndteringsutdannelse. Og vår mindfulnessutdannelse. (vi må her ta hensyn til at det er flere som gjør jobber for oss, og at alle kan ikke være med på de samme kursene/utdannelsene samtidig, om det er fulle kurs/utdannelser) Full oversikt over kurs mm. finner du på følgende nettsider, www.famlab.no, www.foreldrekompetanse.no og www.feldenkrais.oslo.no.

 

Honorar

Vi avtaler honorar for hvert oppdrag, enten oppgavebasert eller timebasert. Timesatsen er ikke så høy, men som du kan se over så vil du også ha mulighet til å delta på alle våre kurs og utdannelser gratis.

Timesats beregnes ca til 150 – 200 kr timen. I opplæringsfasen og ved nye oppgaver, er honoraret 150 kr, og justeres opp når oppgaver utføres raskt og effektivt. Arbeidsmengden vil variere fra lite noen uker, mer i andre uker, og ganske mye i kortere perioder.

 

Hvem passer jobben for?

Vi har behov for ulike typer hjelp, så alle trenger ikke kunne alt, men under finner du en oversikt over de viktigste kompetansene vi ser etter.

Det er en fordel at du er god på å bruke IT verktøy, både i forhold til vanlig programvare som powerpoint og designprogrammer, og internettbaserte systemer som wordpress og lignende. Du trenger ikke kunne de systemene vi bruker per i dag, men ha såpass god forståelse av IT systemer at du raskt klarer å sette deg inn i systemene på egenhånd. Det vil si at vi ikke har mulighet til utstrakt opplæring og fortløpende veiledning i systemene. Systemene er uansett såpass enkle at om man har ok IT kunnskap og er komfortabel med slike systemer så lærer man seg systemene raskt på egenhånd. Det er også en fordel om du forstår hvordan internett fungerer i forhold til google søk, søkemotoroptimalisering, konvertering og så videre.

Det er også en fordel om du forstår hvordan man jobber i en grunderbedrift, og har en del grunder “spirit” selv også. Med de rette personene så er det mange ideer og prosjekter det er mulig å være med å utvikle videre her.

Denne rollen passer best for deg som er engasjert i noen av de temaer og fag jeg jobber med, personlig utvikling, veiledning, kommunikasjon, konflikthåndtering, barns utvikling, kroppsorientert lærings- og utviklingsprosesser, søvn, stressmestring, traumer, nettverksarbeid, organisasjonsutvikling, ledelse, faglig utviklingsarbeid mm.

Du har fleksibel tid tilgjengelig og forstår at dette ikke er en fulltidsjobb eller en vanlig stiling med fast arbeidsprosent. Arbeidsmengden varierer veldig gjennom året. Jobben passer kanskje best for studenter på bachelor nivå eller høyere, eller deg som allerede jobber for deg selv, men trenger noe mer å gjøre, eller deg som ikke ønsker en fulltidsjobb men heller oppgaver med mye fleksibilitet i forhold til hvor og når på dagen oppgaver blir utført. Forutsatt at de blir utført raskt.

Er du student på mastergradnivå er det mulig å finne mange ulike temaer og problemstillinger å jobbe med inne vår virksomhet, enten du vil skrive en teoretisk eller empirisk oppgave.

 

Søknad

Er du interessert i jobbe med dette så kan du sende en epost til hans@foreldrekompetanse.no.
Opplys da om
Navn
Alder
Utdannelse
Tidligere jobber
Nåværende aktivitet, jobb, studier el.
Hvorfor du ønsker stillingen.
Hvordan du ser på rammebetingelsene for arbeidet, og hvordan du kan utføre jobben

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller kommentarer.

Med vennlig hilsen

Hans Holter Solhjell