Terapi og Kurslokale utleie Oslo Majorstua

Luftig, lyst og sentralt beliggende kurslokale på Majorstua i Oslo. Egner seg også godt til terapi, coaching, grupper mm.

 

Lokalet ligger i Kirkeveien 64 a, Majorstuhuset, 50 meter fra Majorstua t-bane stasjon og 20- bussen, det er sentralt og enkelt å finne frem. Parkeringsplasser finnes i områdene rundt, betalings- parkeringsplass i bakgården.

Rommet er i 6 etasje i et hjørne av bygningen med vindu på to vegger, noe som gjør rommet lyst og luftig. Det er flott utsikt over takene, mot Oslo- fjorden, Nesodden, Asker og solnedgang. Vinduer er godt støyisolert og rommet oppleves stille og rolig.

Rommet er ca. 40 m2 og passer godt til grupper på 5-12 personer dersom man ønsker å ligge på gulvet. Skal man primært bruke stoler kan det være plass til 15-20 deltagere. I forbindelse med interne møter, gratis samlinger kan man få plass til flere, opp til 30 personer.

Det kan også settes opp en skillevegg, som gjør opplevelsen av rommet mindre og mer personlig for små grupper, om man for eksempel  driver veiledning eller terapi med par, eller enkeltpersoner.

Det er også et stort venteværelse. I forbindelse med helgekurs så kan dette rommet også brukes til grupperom eller annet. Se bilder. Det er også et kjøkken.

Lokalet egner seg godt til kurs og møter og til aktiviteter som yoga, mindfulness, Feldenkraismetoden og lignende. Det kan også brukes til veiledning/terapi med enkeltpersoner, par, eller mindre grupper. Lokalet egner seg også godt til timer med barn.

Tilgjengelig utstyr: yogamatter, tepper, stoler, prosjektor og flipover, musikkanlegg/dockingstation til ipod/iphone,  massasjebenk, Feldenkraisbenk(noe bredere og lavere)

Det er heis i bygningen. Inngang på bakkeplan er både på forsiden av bygget ut mot majorstuakrysset og fra baksiden mot  t-banen. I helgene må man bruke inngang fra baksiden.

 

Leiepriser

 

For leie på timesbasis
350 kr per time.
Ved leie av 10 eller flere timer
250 kr timen.

Hel dag :
En gangs leie: 1500 kr.
For faste leietagere som også
leier 4 eller flere kvelder i løpet
av et semester: 1200 kr.

For leie på kvelden
fra kl. 16.30 til kl. 22.
En gangs leie: 1200 kr.
For faste leietagere, som leier 4
eller flere dager i løpet av et
semester: 1000 kr.

 

Langtidsleie:

Ønsker du å leie en dag, eller en kveld over en lengre tidsperiode, for eksempel i et halvt eller et helt år? Vi lager da en egen avtale, med egne priser for dette. Ta kontakt i såfall.

Bilder av rommet. 

Som bildene viser så kan rommet settes opp på ulike måter. Rommet egner seg godt til kurslokale med stoler for opp til 20 personer. I forbindelse med interne møter, gratis samlinger kan man få plass til flere, opp til 30 personer. Det er plass til ca 12 yogamatter. Det kan også settes opp en skillevegg, om man ønsker å drive veiledning/terapi/coaching, for å gjøre settingen mer intim.

Det er også et stort venteværelse. I forbindelse med helgekurs så kan dette rommet også brukes til grupperom eller annet.

Leievilkår:

 1. Leietaker må gjøre seg kjent med brannrutiner og det tekniske anlegget i huset, som da er varme, ventilasjon, calling-system, og åpning av dører på gateplan.
 2. Leietakere må rydde og rengjøre lokalene etter bruk.
   Alt i rommet skal settes tilbake på plass etter bruk og lokalet forlates i samme stand som da du kom
   Søppel skal fjernes, og kastes i søppelrom i bakgården.
   Glass, kopper og lignende må ryddes inn på kjøkkenet og vaskes, stoler stables opp og alle flater skal tørkes av.
   Gulv støvsuges.
   Toalett rengjøres, med vask av toalett, gulv og vask.
   Kjøkkenområdet ryddes og vaskes.
   Venterom støvsuges og ryddes.
   Ekstra arbeid som følge av dårlig opprydding og rengjøring vil bli fakturert.

3. Verdisaker bør ikke oppbevares i lokalet. Utleier er ikke ansvarlig for eller har erstatningsansvar ved tap av klær eller annet utstyr som blir etterlatt.

4. Leietager er selv ansvarlig for alle skader eller ulykker som oppstår under bruk av rommet.

5. Leietaker er ansvarlig for all utstyr og inventar, evt. skade på dette når det ikke skyldes naturlig slitasje. Tap av og skade på inventar og utstyr MÅ erstattes. Leietaker har meldeplikt dersom inventar og utstyr er skadet eller gått tapt.

6. Leietager er ansvarlig for nøkler som er blitt utlevert. Blir disse borte blir kostnader til nye nøkler fakturert leietager.

7. Ved avbestilling senere enn 21 dager før leiedato blir leietaker fakturert 100 % av leiebeløpet. Avlysning skal skje skriftlig per epost.

8. Alle kveldsarrangementer skal være ferdig kl.22.

 

Få informasjon om nye kursdatoer.

Skriv inn din epostadresse under.

Du får nå en epost fra oss!